caixa popular

Construïm la ciutat del futur

Canvi, valors, persones… eixes són les paraules que més he utilitzat per a definir el govern dels últims 2 anys a la meua ciutat i no ho he fet debades. Fa ara dos anys que Torrent va triar canvi i progrés, perquè ho necessitàvem, perquè creiem que una altra societat era possible.

Hui puc dir orgullós que hi ha hagut canvi, que s’han recuperat valors i dignitat. Fa 2 anys de les eleccions, però el 3 de juliol farà 11 anys de l’accident de MetroValencia una de les taques més importants per a la societat valenciana i més encara a Torrent, que va patir-ho en la seua gent. Hem aconseguit recuperar la dignitat d’un poble lluitant contra l’oblit, homenatjant a les víctimes i assumint que hi havia un deute moral amb les famílies.

Però els símbols no són tot el canvi, el canvi està en treballar per les persones, en construir junts les ciutats que volem, ciutats modernes i innovadores, integradores i participatives. I amb esta finalitat hem treballat, augmentant la cobertura social, lluitant contra els desnonaments, fomentant l’ocupació als col·lectius més desafavorits….

I quant arriba el moment de donar comptes ens devem a la societat, el nostre compromís és amb la ciutadania i per això hem de democratitzar les institucions, fer-les transparents i acostar-les al poble, perquè aquesta és l’única manera de garantir una democràcia moderna i lliure. Però no podem democratitzar les institucions i augmentar la participació si no és adaptant-nos a una nova societat, la de les TIC i la comunicació permanent, per això la modernització, avançar cap a les Smart Cities, és la clau per a començar a viure les ciutats del futur.

Els governs de canvi hem treballat de valent, amb rigorositat, reduint el dèficit i millorant la gestió econòmica, hem desmuntat la fal·làcia de què la dreta gestiona millor, només hem de mirar la nostra comunitat, la diputació o els pobles i ciutats. S’ha acabat una de les etapes més fosques de la nostra terra i per això des de Torrent mirem al futur amb optimisme, il·lusió i ganes de treballar, moltes
ganes de treballar.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris