25n
25N
25N

Iberdrola inicia la construcció de la subestació elèctrica de Carrasses

L’alcalde de Llíria i representants de la companyia visiten els terrenys on s’ubicarà la infraestructura

Iberdrola inicia la construcció de la subestació elèctrica de Carrasses
04/06/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat pels regidors Consuelo Morató i Francesc Fombuena, ha visitat hui, junt amb representants d’Iberdrola, la zona on s’ubicarà la nova subestació elèctrica que servirà per a donar servici al polígon de Carrasses i a l’Hospital de Llíria, així com a altres demandes en diversos sectors del nucli urbà i les urbanitzacions, i inclús d’altres poblacions veïnes.

La companyia construirà esta infraestructura en un terreny dotacional de quasi 6.600 metres quadrats situat entre el centre hospitalari i el sector industrial. Iberdrola ha iniciat els treballs de replantejament del solar i la duració de les obres està estimada en 18 mesos aproximadament.

Cal assenyalar que, amb la futura subestació, al reduir-se el transport del subministrament elèctric, es produirà un significatiu avanç en l’eficiència i optimització dels recursos energètics.

L’alcalde Manolo Civera hi ha destacat que esta actuació “dóna una solució definitiva als problemes de subministrament energètic en la zona i contribuirà a reforçar l’interés que està generant el polígon de Carrasses, que a poc a poc està veient l’arribada d’empreses, com ja ho han fet fins ara Power Electronics i Pinturas Montó”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =