25n
Orgull
Orgull

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i 7 TeleValencia reben les distincions Vila de Massamagrell 2021

La Colla de Tabalers i Dolçainers de L’horta Nord i l’esportista d’elit Joaquín Valera també han rebut aquesta distinció

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i 7 TeleValencia reben les distincions Vila de Massamagrell 2021
16/07/2021 -

Amb motiu de les Festes Fundacionals 2021, ahir a la vesprada Massamagrell celebrava la catorzena edició de les Distincions Vila de Massamagrell en l’espai escènic del Centre Cultural.

La regidora de Cultura, Araceli Munera, iniciava l’acte donant la benvinguda a les persones guardonades, regidores i regidors, i veïns i veïnes de Massamagrell.

Després d’ella, l’alcalde del municipi, Paco Gómez, prenia la paraula per a dirigir unes paraules: “igual que l’edició de l’any passat, aquesta és una edició diferent, a causa de la situació en la qual ens trobem actualment. Però enguany és especial per al nostre municipi, ja que celebrem, aquest pròxim dissabte 17 de juliol, el 750 aniversari de la nostra fundació com a poble”.

Aquesta edició ha entregat un total de quatre premis dividits en diferents categories, i avalades de forma quasi unànime pels regidors i les regidores que formen la corporació municipal, ja que 16 dels 17 regidors i regidores van votar favorablement les diferents propostes plantejades en la Comissió de Cultura que dictaminava els premis.

El primer d’ells, en la categoria de persona destacada per la seua trajectòria personal o professional, va anar per a Joaquín Ángel Valera Gutiérrez, mestre internacional de hapkido i veí de Massamagrell, esportista d’elit que ha aconseguit diverses medalles en campionats mundials de hapkido, i fundador del club Hapkido Massamagrell.

Així, durant el confinament va estar fent classes de manera altruista en la plataforma Viu Massama i ha col·laborat impartint classes gratuïtes a dones víctimes de violència de gènere, en risc d’exclusió social, classes d’autodefensa personal per a dones i cursos de defensa personal per a policia, sempre col·laborant amb causes i esdeveniments solidaris a favor de les associacions.

El segon premi s’entregava a una associació distingida per la seua labor social, la Colla de Tabalers i Dolçainers de L’Horta Nord de Massamagrell, en les seues més de 40 anys de trajectòria en el municipi ha muntat la Escola Tradicional de Tabal i Dolçaina i participa en cercaviles i actes festius tradicionals del nostre municipi.

La tercera distinció la recollia Mariam García Layunta, directora general d’Assistència Sanitària en nom de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per ser una institució que ha col·laborat en l’impuls i la transformació del poble de Massamagrell.

Tal com va aprovar la corporació aquest premi respon a la implantació d’una base SAMU en el centre auxiliar del Barri de la Magdalena en el municipi, així com a l’elecció de Massamagrell com un dels 54 punts de vacunació de la Comunitat Valenciana, sent en el seu moment, l’únic municipi de menys de 20.000 habitants que va posar en marxa la vacunació massiva per al personal docent i educatiu, i arribant a subministrar en el One Wall més de 5.500 vacunes en tot just tres dies.

L’última distinció va ser per a un mitjà de comunicació que ha contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del seu terme: 7 TeleValencia, que malgrat ser una cadena jove ha aconseguit fer-se un buit en la graella televisiva dels veïns i veïnes de Massamagrell.

Programes com ‘Invictus xou’ han format part d’altres edicions de les Festes Fundacionals i a més Massamagrell sempre és present en els informatius, en la pàgina web, o en el programa ‘Viu les falles’ de José González o ‘Àgora’ de Silvia Costa.

En finalitzar el lliurament de premis, el públic assistent va poder gaudir del concert de la Va unir Musical de Massamagrell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + cinc =