25n
25N
25N

Conselleria premia a Benetússer com a municipi més innovador en urbanisme i arquitectura amb perspectiva de gènere

Conselleria premia a Benetússer com a municipi més innovador en urbanisme i arquitectura amb perspectiva de gènere
03/03/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha sigut premiat guanyador en la quarta edició dels ‘Premis Urbanisme, Mobilitat, Paisatge, Habitatge i Arquitectura amb Perspectiva de Gènere’.

Benetússer ha concursat en la categoria de municipis entre 5.000 i 20.000 habitants d’aquest concurs, organitzat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica al costat de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Durant el lliurament de premis s’ha descrit al projecte ‘Benetússer lliure de violència contra les dones en els espais públics’ com “una actuació innovadora que cartografia l’espai públic des de l’experiència de les dones, l’entorn quotidià amb la finalitat de plantejar propostes d’intervenció urbana en tot el municipi”.

Segons explica la regidora d’Igualtat, Ana Martín Valero, “el projecte recull moltes de les accions desenvolupades en matèria d’igualtat durant els últims anys (festes inclusives i no sexistes, senyalització igualitària, semàfors paritaris, campanyes de sensibilització i de participació ciutadana…) i altres actuacions que s’estan implantant”.

Recentment s’ha realitzat un estudi per a detectar zones sensibles de la localitat on les dones se senten més insegures, amb l’objectiu d’aplicar accions concretes sobre aquests espais per a augmentar la seguretat de les dones en ells.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

caixaontinyent
paterna