25n
25N
25N

Conselleria i Ajuntament de Gandia avancen en la tramitació de l'ARRUR de Raval

La iniciativa, que compta amb un pressupost de 2,6 milions d’euros, permetrà la rehabilitació de 106 immobles

Conselleria i Ajuntament de Gandia avancen en la tramitació de l'ARRUR de Raval
30/01/2020 -

Aquest dimecres va tindre lloc una reunió informativa a la Conselleria d’Habitatge sobre la tramitació de l’ARRUR de Raval, el qual va ser adjudicat a l’Ajuntament de Gandia, de conformitat amb el que disposa la base quarta de l’ordre 1/2019 de 18 de febrer, de la Conselleria d’Habitatge.

Per part de la Conselleria va assistir la directora general d’Habitatge, Elena Azcárraga; acompanyada dels tècnics, Mª Vicenta Gil, David Oset i Concepción del Campo.

Per part de l’Ajuntament de Gandia van participar la regidora d’Habitatge, Amparo Victoria; acompanyada per Jorge Hervás, cap de Servei d’Actuacions Municipals; Humberto Pastor, TAG; i el responsable de l’Oficina d’Habitatge, Francisco Pons.

L’objectiu de la reunió ha estat establir els criteris de seguiment de l’expedient, per a la tramitació de l’actuació resulte àgil i el més ràpida possible.

L’ARRUR de Raval, que compta amb un pressupost de 2,6 milions d’euros, permetrà la rehabilitació de 106 immobles de Raval i la regeneració d’espais públics en aquesta barriada.

La intervenció millorarà notablement la imatge d’un dels barris més emblemàtics i antics de Gandia. Aquest districte compta amb un parc immobiliari d’habitatge molt envellit, amb problemes d’accessibilitat, de confort climàtic i d’eficiència energètica que aquesta subvenció ajudarà a posar remei.

A part de la rehabilitació d’habitatges, l’ajuda permetrà també el cofinançament d’obres que incorporen activitats professionals, comercials i terciàries al barri que contribuiran a posar en marxa el seu teixit productiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

Informacion coronavirus