25n
25N
25N

Conselleria adjudica les obres del centre integral de Salut Roís de Corella

Conselleria adjudica les obres del centre integral de Salut Roís de Corella
30/09/2020 -

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va adjudicar el passat 24 de setembre les obres de construcció del nou centre integral de Salut Roís de Corella. Així ho ha informat la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil qui ha explicat que ara s’obri un termini de quinze dies hàbils per si alguna de les 12 empreses que es van presentar a l’adjudicació volen al·legar i que a partir d’ací se signarà el contracte amb el qual l’empresa tindrà un mes per a iniciar els treballs que té un termini previst de construcció de 30 mesos. El preu de la licitació de la infraestructura va ser de 18 milions d’euros.

L’edil s’ha mostrat molt satisfeta després de conéixer la notícia i ha volgut agrair a la Consellera Ana Barceló “l’esforç que ha fet en aquests temps tan difícils on tot està marcat per la COVID-19 per a complir la promesa i aconseguir que el nou espai sanitari siga una realitat en el mínim termini possible. Una infraestructura que revitalitzarà el barri de Roís de Corella i ajudarà a prestar millors serveis als ciutadans de tota la comarca”.

La construcció del nou espai sanitari contempla un nou centre de salut integrat, el nou centre de salut pública, aparcament de 150 places en els baixos dels edificis per a ús del personal sanitari i espai lliure enjardinat com a parc de salut i de reserva per a futures ampliacions assistencials. Les necessitats superficials dels dos edificis ronden els 8.800 metres quadrats.

El Centre de Salut Integrat atendrà part de la població que actualment és atesa en el centre de Salut Gandia-Beniopa, així com la dels consultoris auxiliars de Beniopa i Benipeixcar, així com en la Unitat de Salut Mental de l’hospital Francesc de Borja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − nou =

bombers
CCCC
bombers