caixa popular

El Consell licita la redacció del projecte i la direcció d'obres per a l'adequació del TSJ

Les empreses interessades tindran fins al 10 d’abril per a presentar ofertes per un import màxim de 586.872 euros

El Consell licita la redacció del projecte i la direcció d'obres per a l'adequació del TSJ
07/03/2018 -

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha tret a licitació els contractes per a la redacció del projecte i direcció d’obres per a l’adequació funcional de la seu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

L’anunci del concurs ha sigut publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea per a establir els terminis tal com marca la llei. En aquest sentit, les empreses interessades tenen fins al pròxim 10 d’abril per a presentar les seues ofertes per un import màxim de 586.872 euros.

Aquest tràmit forma part dels treballs dirigits a millorar les instal·lacions de l’Alt Tribunal Valencià que inclou una reforma integral de l’edifici històric que li serveix de seu. Entre els fons amb els quals es compta per a aquesta comesa estan els proporcionats per la iniciativa Jessica (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas).

Aquesta és una línia inversora de la Comissió Europea, el Banc Europeu d’Inversions i el Banc de Desenvolupament del Consell d’Europa per a donar suport financer a projectes de regeneració o desenvolupament urbà. En aquest cas, el projecte es dirigeix a millorar els sistemes d’eficiència energètica de l’històric edifici.

El projecte s’ha pressupostat en 6.585.425 euros, (IVA inclòs) dels quals, 3.942.500 es destinaran a actuacions vinculades a la instal·lació de la climatització, incloent la reforma de la instal·lació elèctrica, la del sistema de climatització i el sistema de gestió dels mateixos. Els 1.500.000 euros restants s’invertiran en la millora de l’envolupant tèrmica mitjançant la substitució de la fusteria exterior.

La seu del Tribunal Superior de Justícia és un edifici del segle XVIII dissenyat com a Duana Real d’uns 14.000 metres quadrats. L’immoble, donada la seua antiguitat, pateix d’importants manques en les seues instal·lacions a les quals es posarà remei mitjançant aquesta iniciativa.

La Conselleria de Justícia també ha rebut fons Feder per a escometre projectes d’eficiència energètica en altres seus judicials de la Comunitat Valenciana per un import aproximat d’altres 2,5 milions d’euros.

Aquestes actuacions milloraran de manera substancial les seues condicions d’habitabilitat i confort i generaran importants estalvis en la factura elèctrica de fins a un 20 per cent. Aquestes seus són, entre unes altres, Benidorm, Alacant, Novelda, Quart de Poblet, Vinaròs, Xàtiva, Villena, Nules, Sogorb, Castelló, Sagunt, Elx, Paterna i Elda.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018