25n
25N
25N

El Consell de les Dones es reuneix per decidir l'estructura de la fase participativa del Pla d'Igualtat Local de Xàtiva

A la reunió es van debatre els eixos d’actuació i es van fer propostes i idees per tal d’aplegar a un major nombre de persones

El Consell de les Dones es reuneix per decidir l'estructura de la fase participativa del Pla d'Igualtat Local de Xàtiva
20/05/2021 -

Aquest dimecres va tindre lloc al pati de la Casa de la Joventut una reunió extraordinària del Consell de les Dones amb la intenció de decidir, junt amb la regidoria de Dona i Igualtat, l’estructura de la fase de participació del Pla d’Igualtat Local de Xàtiva.

Tècnicament es van plantejar els eixos d’actuació que contindrà aquest pla d’igualtat d’acord amb el diagnòstic presentat el passat 30 de març i que es pot consultar a la pàgina web municipal. Entre els eixos destaquen la transversalitat de gènere, el canvi de paradigma cap a una Xàtiva violeta, la visibilitat del paper de les dones, la corresponsabilitat i els usos del temps, la qualitat de vida i la lluita contra la violència de gènere. En eixe sentit, es van fer diferents propostes i idees per tal d’aconseguir que la II fase del Pla d’Igualtat aplegue a un major nombre de persones i siga tan participativa com siga possible.

A més a més, també es va acordar que en tots els fòrums participatius hi haurà una persona representant del Consell de les Dones, i que al finalitzar aquesta fase participativa i de redacció del Pla, es convocarà altre Consell extraordinari, previ a portar a plenari el Pla d’Igualtat, per tal d’aplegar a un pla d’acció totalment consensuat per totes les parts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =