25n
25N
25N

El Consell col·labora amb UNESCO València Mediterrani en la promoció de la Ruta Occidental de la Seda

El Consell col·labora amb UNESCO València Mediterrani en la promoció de la Ruta Occidental de la Seda
03/07/2020 -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni entre Turisme Comunitat Valenciana (TCV) i l’Associació UNESCO València Mediterrani per a la promoció i màrqueting ‘Ruta Occidental de la Seda’.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions per a la promoció de la Ruta de la Seda que s’efectuen per l’Associació UNESCO València Mediterrani fins a la quantitat de 60.000 euros.

L’objecte d’aquest acord és l’organització de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània, sota el lema “La Seda, Turisme i Valors, Camins d’Hospitalitat”.

A més, a través d’aquest conveni s’organitza una jornada per a persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de promocionar entre els col·lectius de persones amb discapacitat física i intel·lectual la Ruta de la Seda, i fer valdre tot el que la seda va representar en la història, tant de València com de tota la Comunitat Valenciana, en el marc del turisme cultural accessible.

Turisme Comunitat Valenciana té entre els seus objectius la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 18 =

lleida 2020
activem alfafar