25n
Orgull
Orgull

El Consell aprova els convenis entre l'IVAJ i els ajuntaments d'Alaquàs i Xàtiva per a l'emissió de Carnet Jove

Amb la incorporació d’ambdues localitats, el Consell ha aprovat un total de 59 convenis d’emissió amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana. Amb aquest es beneficiaran més de 10.000 joves

El Consell aprova els convenis entre l'IVAJ i els ajuntaments d'Alaquàs i Xàtiva per a l'emissió de Carnet Jove
05/02/2017 -

El ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i els ajuntaments d’Alaquàs i de Xàtiva per a l’emissió del Carnet Jove en el seu centre municipal d’informació juvenil.

D’estos dos convenis es beneficiaran més de 10.000 joves, ja que tant Alaquàs com Xàtiva tenen una població jove de 14 a 30 anys que supera les 5.200 residents cadascuna.

Els convenis estableixen les condicions de col·laboració entre la Generalitat i els ajuntaments per a l’emissió del Carnet Jove, oferint un nou servei als i les joves a escala local, d’acord amb els termes que estableix l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) i l’IVAJ.

Amb la incorporació d’ambdues localitats, el Consell ha aprovat un total de 59 convenis d’emissió amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana perquè faciliten localment la credencial jove per al desenvolupament d’activitats culturals, d’oci,educatives, esportives o de mobilitat internacional en millors condicions en tota Europa.

A més, un total de 122 ajuntaments de la Comunitat, dels quals 55 estan en la província de València, 44 en la d’Alacant i 23 en la de Castelló, realitzen descomptes en instal·lacions i activitats municipals a titulars de Carnet Jove.

Carnet Jove a Alaquàs

Actualment, és notable el nivell d’implantació del Carnet Jove a Alaquàs on se situa en el 48,66 per cent. És a dir, que 2.531 joves d’esta localitat disposen d’esta credencial. En total en la comarca de l’Horta, són titulars 94.765 joves.

L’Ajuntament d’Alaquàs aplica descomptes amb Carnet Jove en el lloguer d’instal·lacions esportives.

Carnet Jove a Xàtiva

La implantació de Carnet Jove a Xàtiva supera el 36 per cent de la població jove, que gaudeix d’importants descomptes que aconsegueixen el 50 per cent en les instal·lacions municipals esportives.

La població potencial usuària és de 5.270 joves a Xàtiva i de 13.090 joves a La Costera, que disposen de 15 empreses i entitats adherides al Carnet Jove en la localitat, que augmenten a 28 entitats, en l’àmbit comarcal.

250.750 joves de la Comunitat disposen de la credencial europea

Fins a finals del 2016, l’IVAJ ha registrat un total de 250.750 titulars de Carnet Jove, amb edats de 14 a 30 anys, i una xarxa de 1.817 entitats i empreses adherides que es poden localitzar en la web de l’IVAJ, www.ivaj.gva.es.

També està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dos =