caixa popular

Vacances a València: 5 consells útils i fàcils de seguir per a fer la maleta

Vacances a València: 5 consells útils i fàcils de seguir per a fer la maleta
19/09/2018 -

Decidir anar a València de vacances no és difícil. El difícil és decidir què hem d’incloure en la nostra maleta per a no arribar allí i haver d’eixir de compres abans d’anar a la platja o a la piscina. Per descomptat que fer la maleta no és una tasca àrdua, però tampoc és guardar el primer que trobem en el nostre armari. Per a organitzar bé el nostre equipatge hem de tenir en compte no solament on anem, sinó també les activitats que desitgem realitzar una vegada que hàgem arribat a la nostra destinació vacacional. Seria una pèrdua de temps anar a València i no eixir de la piscina i del “tot inclòs” de l’hotel. València, a part dels 300 dies de sol, els 7 km de platges i les típiques i delicioses paelles, ofereix al viatger un sense fi d’activitats turístiques, tant d’àmbit cultural com a esportiu. València posa a la nostra disposició una gran varietat de propostes d’oci. Per exemple, no podem deixar passar una visita a la Ciutat de les Arts, un passeig per la València Modernista, la Llotja de la Seda o el Mercat Central.

Per a començar les vacances amb bon peu, el primer que hem de guardar en la nostra bossa de mà són: el passaport, els bitllets i les reserves. Si desitges gaudir al màxim de les teues vacances, suggerim tenir en compte aquests 5 consells útils i fàcils de seguir:

  • Un parell de sabatilles: València ha sigut reconeguda per la UNESCO per ser una ciutat amb una gran varietat de monuments i museus. Hi ha molt a explorar a València, no t’ho pots perdre perquè vas omplir la maleta amb cinc parells de xancles i vas oblidar les esportives!
  • Unes ulleres de sol: El sol a València és meravellós, per açò, si desitges visitar la ciutat i gaudir de les seues vistes i paisatges és important incloure en el teu equipatge unes bones ulleres de sol que et protegisquen adequadament dels rajos UV tant a l’estiu com a l’hivern.
  • Una bossa multiusos: Les cistelles de vímet són molt boniques, però poc pràctiques a l’hora de guardar-les en la maleta. Per açò, recomanem incloure en el teu equipatge una motxilla de cordó, ja que són molt pràctiques i versàtils. Es poden guardar fàcilment en la maleta i ocupen un espai mínim. A més, es poden usar per a anar amb bicicleta per la ciutat, anar a la platja o de compres. Al no poder obrir-se mentre les portes penjades, són perfectes per a mantenir les teues pertinences fora de perill. Alternativament, si desitges portar pocs articles però amb un alt valor, les renyoneres són ideals.
  • Medicaments: És fonamental que recordes incloure en la teua maleta qualsevol medicina que necessites i que no es puga comprar sense recepta mèdica. A més, si véns des de l’estranger, assegura’t que el teu medicament puga eixir del teu país i entrar a Espanya!
  • Vestits de bany i biquinis: Qualsevol que siga la teua elecció per a anar a la platja o a la piscina, a l’hora de guardar biquinis i vestits de bany, no sigues tímida! Ocupen poc lloc en la maleta o en la borsa i és important tenir una muda per a poder canviar-te després del bany. La humitat i la calor són un camp de cultiu per a fongs i bacteris que poden provocar-nos incòmodes infeccions.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − huit =

Valencia orgullosa
sempre teua