caixa popular

Es crea el Consell Municipal de Comerç i Economia a Alfafar

Es crea el Consell Municipal de Comerç i Economia a Alfafar
06/03/2018 -

Des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alfafar, amb l’objectiu de millorar el comerç del municipi, s’ha creat el primer Consell Municipal de Comerç i Economia Local, de caràcter consultiu i informatiu en l’àmbit municipal.

Diferents persones amb diversos punts de vista es reuniran de forma periòdica amb l’objectiu de millorar el comerç d’Alfafar. Persones de xicotets, mitjans i grans comerços, associacions de consumidors, associacions de sindicats, grups polítics i personal tècnic conformen aquest consell que té com a objectiu la millora i adaptació del comerç d’Alfafar a les necessitats canviants del dia a dia.

En aquesta primera sessió s’ha tingut una primera presa de contacte i s’ha constituït aquest consell amb el nomenament dels seus membres. S’han determinat alguns aspectes del reglament, entre ells el règim de sessions. També, s’ha informat als membres de les accions i programes en matèria de comerç i mercats que es van dur a terme durant el 2017, a més de mostrar tot el que està per desenvolupar en aquest 2018. S’han traslladat als participants les modificacions legislatives de la Llei 3/2011, de 23 de març, de la Generalitat Valenciana, respecte a les institucions firals valencianes i els horaris comercials.

A més, tots els participants en aquesta primera presa de contacte, van fer aportacions i suggeriments per a millorar el comerç local.

D’aquesta manera els objectius d’aquest Consell són, principalment, la realització de propostes i informes respecte a l’elaboració de plànols d’actuació referents a matèries relacionades amb: qüestions d’àmbit comercial, matèria de comerç i economia a escala local, promoció i desenvolupament d’iniciatives comercials en tots els seus àmbits i per a tota la població, promoure i recolzar a les associacions i entitats comercials i empresarials locals per a estimular aquesta activitat en el municipi aconseguint una oferta variada, fomentar i proposar diferents actuacions en pro del comerç local, entre els més destacables.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris