25n
25N
25N

El consell escolar municipal decidirà sobre el manteniment del calendari festiu del mes de març a València

El consell escolar municipal decidirà sobre el manteniment del calendari festiu del mes de març a València
19/01/2021 -

La regidora d’Educació i presidenta de el Consell Escolar Municipal, Maite Ibáñez, ha convocat l’òrgan per al manteniment o no de l’calendari festiu del mes de març després de la suspensió de les Falles durant les dates habituals.

Com a conseqüència de l’actual situació de pandèmia i de les mesures sanitària, l’Ajuntament de València va confirmar fa uns dies l’anul·lació de les Falles durant les dates tradicionals del mes de març. Per tant, “donada la implicació dels centres escolars dins del seu calendari festiu, hem convocat un Consell Escolar Municipal Extraordinari, el proper 2 de febrer, amb un únic punt d’ordre del dia que aborde esta qüestió”, ha explicat la regidora d’Educació i presidenta d’este òrgan, Maite Ibáñez.

L’objectiu serà acordar entre tots els representants de l’consell el manteniment o no dels dies 16, 17 i 18 de març com a festius, o proposar un trasllat de dates. “Anem a consensuar en el Consell Escolar Municipal una decisió que siga favorable a tota la comunitat educativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =