caixa popular

Qui serà el Ninot Indultat 2019?

A partir de les 17.30 hores, Pere Fuset revelarà quina Falla s’alça amb el premi al Ninot Indultat 2019 de les Falles de València

Qui serà el Ninot Indultat 2019?
15/03/2019 -

Si ahir es coneixia el ninot que s’alçava amb el títol de Ninot Indultat Infantil 2019, que finalment va recaure, mitjançant votació popular, per a ‘Boom!’ de la Falla Ciscar-Borriana, l’Exposició del Ninot tornarà a ser, aquesta vesprada, l’escenari en el qual el President de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, anunciarà el Ninot Indultat 2019.

Les diferents comissions falleres es tornaran a concentrar a la Sala Arqueries del Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la il·lusió que siga el seu ninot el triat per a salvar-se de les flames del foc de la Cremà, però també per a passar a formar part de la col·lecció del Museu Faller per a passar ja a la història de les nostres festes josefines.

De nou, tornaran a ser els vots dels milers de valencians i turistes que han passat per l’Exposició del Ninot els que triaran al Ninot Indultat 2019 de València. Després d’aquest gran moment, les comissions falleres recolliran els seus respectius ninots i les portes d’aquesta exposició tornaran a tancar-se fins a l’any que ve, quan nous ninots ocupen aquest espai per a anunciar l’arribada de les Falles 2020.

L’any passat, la Falla Almirante Cadarso, per quart any consecutiu, aconseguia conquistar al jurat més exigent representant escenes quotidianes, però dotades d’un gran realisme. Per a conéixer al Ninot Indultat 2019 de les Falles de València caldrà esperar fins a aquesta vesprada, a partir de les 17.30 hores, quan es revele el nom de la falla guanyadora.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =