25n
25N
25N

Marina Civera, Fallera Major de València 2019

La jove és de la comissió Barri de Sant Josep

@JCF

Marina Civera, Fallera Major de València 2019
11/10/2018 -

Encara es desconeix qui serà l’elegida per a ser la Fallera Major de València 2020. De moment, Marina Civera, actual Fallera Major, continuarà exercint aquest càrrec fins que, el pròxim 16 d’octubre, l’alcalde de València, Joan Ribó, en el tradicional acte de ‘la telefonada’, revele el nom de la candidata triada pel jurat. Coneix quines són les 13 candidates que aspiren a convertir-se en la pròxima Fallera Major de València.

Marina Civera és graduada en Odontologia per la Universitat de València. Gran aficionada al sud i amant de les Falles, va ser precisament membre de la cort d’honor infantil en 2006. Marina Civera ha manifestat que vol “ser una fallera molt entregada a la festa, als fallers i sobretot que sàpien que tinc amor per València”. “Vull fer-ho tan bé com siga possible”, ha asseverat.

El moment més esperat

Així ha viscut Marina l’esperat moment quan l’alcalde de València, Joan Ribó, la cridava per a dir-li que és la nova Fallera Major de València 2019. Al principi la mateixa Marina ha assegurat que encara no ho pot creure però en la seua casa estan “molt feliços”. “Gràcies al jurat per confiar en mi i pensar que puc ser una bona Fallera Major, els vaig a fer estar molt orgullosos”, ha manifestat per telèfon, al que Ribó ha garantit que serà “una fallera estupenda”.

La seua Cort d’Honor 2019

fallas_corte_honor_2019

La cort d’honor de la Fallera Major 2019 està formada per Ana Ebri, de la Falla Isabel La Catòlica-Ciril Amorós; Andrea López, de Carrera de Malilla-Illa Cabrera; Azahara Vallet, de la Pere Cabanes-Joan XXIII; Elena Maria Rivero, de Falla Gayano Lluch; Laura Bennasar, de Rodríguez de Cepeda-Llorenç Palmireno, i Laura Carballeda Mollà, d’Albacete-Marvà.

Completen el grup Maria Cavero, de la Falla Primat Reig-Sant Vicent de Paül; Marta Alacreu, de Plaça Mare de Déu de Lepanto; Neus Lozoya, de Mestre Serrano-Alacant; Paula Santarrufina, de Bilbao-Maximilià Thous; Raquel Avivar, de Camí de Barcelona-Travessera i Camí de Montcada, i Susana Yagüe, de Peris i Valero-Cuba.

La visita de l’Alcalde de València

visita_ribo_fallera_mayor2019L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat personalment a les Falleres Majors per a donar-los l’enhorabona. Acompanyat del President de JCF i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, han donat l’enhorabona a Marina Civera que estava molt emocionada i encara no es feia a la idea que és la nova Fallera Major de València 2019.

Precisament la particular “telefonada” s’ha convertit en Trending Topic en twitter sent un dels temes més comentats de les xarxes socials.

La proclamació

La proclamació de les noves reines de les festes josefines se celebra aquest dijous en l’Ajuntament de València, a partir de les set de la vesprada.

Amb aqueix acte, Marina Civera i Sara Larrazábal començaran a exercir com a màximes representants de les Falles de 2019 i prendran el relleu a les falleres de 2017, Rocío Gil i Daniela Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 1 =