25n
25N
25N

Confirmat el desé cas en la Comunitat Valenciana, un home amb relació amb el contagiat a Milà

Confirmat el desé cas en la Comunitat Valenciana, un home amb relació amb el contagiat a Milà
28/02/2020 -

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquesta vesprada el desé cas de coronavirus en la Comunitat Valenciana: un home que havia acudit a l’Hospital Arnau de Vilanova de València amb símptomes compatibles amb la malaltia i que, malgrat no haver viatjat a zones que tenen focus del virus, sí que té relació amb el periodista que es va contagiar a Milà.

Segons ha indicat el departament que dirigeix Ana Barceló en un comunicat, les primeres anàlisis han confirmat la presència del virus. El pacient, que no va viatjar a Milà, és contacte del periodista que va donar positiu ahir a l’hospital Clínic de València, però no va viatjar. En aquests moments es troba ingressat a l’hospital amb bon estat de salut.

Amb aquest cas, sumen ja 10 els contagiats en la Comunitat Valenciana: quasi tots a la província de València, excepte el jove de Borriana que es va contagiar en un viatge a Milà i que roman ingressat a l’Hospital de la Plana de Vila-real. Dels casos a València, sis tenen relació amb el periodista que es va contagiar durant el seu viatge, un altre és un estudiant italià que havia estat en la “zona roja” del nord d’Itàlia i l’altra és una dona ingressada a Sagunt que havia viatjat recentment a Milà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − un =