caixa popular

Un jutjat condemna a un veí de Burjassot per abandonar a dos gossos en la seua balconada durant un temps "continuat"

Un jutjat condemna a un veí de Burjassot per abandonar a dos gossos en la seua balconada durant un temps "continuat"
26/10/2018 -

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Paterna ha condemnat a un veí de Burjassot (València) com a responsable de quatre delictes d’abandó animal per tenir en la balconada del seu domicili dos cans “en evident estat d’abandó, durant un espai continuat de temps”.

Aquest òrgan judicial li ha imposat 1.200 euros de multa per aquests fets una inhabilitació per a la tinença d’animals, segons ha informat l’Ajuntament de Burjassot mitjançant un comunicat.

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) va ser qui va denunciar els fets a la inspectora responsable de Benestar Animal de la Policia Local de Burjassot, que, al seu torn, va cursar l’atestat davant el jutjat competent.

Encara que els fets van ocórrer fa aproximadament dos anys, és ara quan s’ha condemnat a l’individu per tenir en la balconada del seu domicili dos cans “en evident estat d’abandó, durant un espai continuat de temps”. Posteriorment, el veí “tampoc va saber dir” la destinació dels animals.

Des de la Regidoria de Benestar Animal i des de la Policia Local de Burjassot celebren que gràcies a la col·laboració veïnal que, “en la majoria dels casos és qui dóna l’avís d’abandó o maltracte animal en els seus barris”, la llei actue “cada vegada més” en matèria de benestar animal, “condemnant a aquells que atempten contra els seus drets”.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =