caixa popular

Continua el XIII Concurs de Tir i Arrastre Ciutat de València

Aquesta competició se celebrarà en el tram IX de l’antic llit del riu Túria

Continua el XIII Concurs de Tir i Arrastre Ciutat de València
16/09/2017 -

El cap de setmana passat, l’antic llit del riu Túria s’omplia d’aficionats, que no van voler deixar passar l’oportunitat de gaudir amb el Concurs de Tir i Arrastre Ciutat de València. Una competició en el qual la força dels cavalls va sorprendre, una vegada més, a tots els espectadors que van assistir a un concurs que ja celebra la seua 13 edició.

No obstant això, aquest concurs, organitzat per la Federació Valenciana de Tir i Arrastre, així com per l’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat, continua també dos caps de setmana més. D’aquesta manera, els dies 16, 17, 23 i 24 de setembre, el tram IX de l’antic llit del riu Túria, exactament entre el Pont de les Flors i el Pont de Calatrava, tornarà a acollir, de nou, aquesta competició.

El tir i arrastre és una tradició, en la qual els agricultors valencians es desafiaven entre ells, amb l’objectiu de demostrar qui tenia el cavall amb més força i resistència. Bé és cert que, hui dia, aquest concurs compta amb una reglamentació molt específica, així com amb regles de protecció a l’animal, com la prohibició d’utilitzar la vara, amb la finalitat de protegir als cavalls participants.

Així mateix, si estàs pensant acostar-te cap al vell llit del Túria, no t’oblides de passar per la Fira d’Artesania, que s’estrena enguany, i que estarà present fins al pròxim 24 de setembre, per a promocionar els diferents productes de qualitat que es fabriquen en la nostra ciutat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats