caixa popular

Un concurs d'idees per a redissenyar Pérez Galdós i Giorgeta

Un concurs d'idees per a redissenyar Pérez Galdós i Giorgeta
01/07/2018 -

L’Ajuntament convocarà un concurs d’idees per al redisseny de les avingudes de Pérez Galdós i Giorgeta, que inclou el cobriment del túnel i preveu el manteniment de les rampes. Així ho ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, que ha recordat que el projecte forma part de les propostes votades per la ciutadania en el marc dels pressupostos participatius, DecidimVLC.

El regidor Sarrià ha explicat que, atesa la complexitat tècnica del projecte, «i amb la voluntat d’incloure el màxim nombre de peticions veïnals en el disseny, algunes de difícil encaix, hem decidit convocar un concurs d’idees dirigit a fomentar un major debat i participació, així com a millorar la qualitat i el valor tècnic, funcional, cultural i mediambiental de la proposta resultant».

El projecte de reurbanització de les dues avingudes inclou la supressió d’un carril al trànsit per cada sentit, l’ampliació de voreres fins a 4,40 metres, el cobriment de la part central del pas inferior, un increment considerable de la jardineria, i la pacificació del trànsit.

Respecte a determinades peticions veïnals, com la referida a la plantació d’arbrat, Sarrià ha assenyalat que «tenen difícil encaix: en el cas dels arbres, cal tenir en compte que l’avinguda és una via arterial de la ciutat també en el subsòl i alberga nombroses instal·lacions, la qual cosa impedeix la plantació». Per això, el concurs d’idees «obri la porta a idees noves que puguen aportar un altre tipus de solucions a aquesta mena de qüestions, com ara l’ombra o la jardineria».

El projecte requerirà una inversió no menor de 7 milions d’euros. «La intenció de l’equip de govern és recuperar el màxim espai públic possible i humanitzar una de les avingudes menys amables per a les i els vianants que hi ha en tota la ciutat», ha assenyalat Sarrià. «Volem aconseguir un espai més amable i inclusiu», ha conclòs el regidor.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 17 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris