25n
25N
25N

Conclouen les obres en la primera planta de l'antic Hospital la Fe de València, que podrà acollir pacients

Conclouen les obres en la primera planta de l'antic Hospital la Fe de València, que podrà acollir pacients
28/03/2020 -

La Generalitat ha rebut les obres de la primera planta de l’ala de l’antic Hospital la Fe de València que s’està rehabilitant per a poder acollir pacients amb coronavirus.

Les obres en la primera i tercera planta d’aquest centre sanitari van començar fa deu dies, i quan estiguen concloses podran allotjar a 92 malalts, ha indicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la roda de premsa diària d’actualització de xifres de la pandèmia del coronavirus en la Comunitat Valenciana.

Barceló ha apuntat que calculen que les obres en la tercera planta de l’immoble estaran acabades al llarg d’aquesta setmana vinent.

La titular de Sanitat també s’ha referit a les altres instal·lacions que la Generalitat està instal·lant per a atendre pacients: els tres hospitals de campanya i els hotels medicalitzats.

Respecte als professionals que nodriran els hospitals de campanya, ha detallat que hi haurà tan sanitaris dels centres als quals estan adscrits (la Fe de València, el General d’Alacant i el General de Castelló respectivament), així com professionals contractats a aquest efecte. No obstant això, ha indicat que s’aniran habilitant per fases, i que s’aniran incorporant professionals a mesura que s’acoste la data d’obertura.

Preguntada pel personal sanitari que atendrà en hotels medicalitzats, Barceló ha indicat que hi haurà dos torns per planta, i que en cada planta que s’ocupe hi haurà (en cada torn) un metge, una infermera, un auxiliar d’infermeria, un zelador i tots els serveis i subministraments necessaris –càtering, bugaderia, neteja, seguretat, entre altres–.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =