Conclou el curs de Defensa Personal de Moncada per a víctimes d'agressions sexuals

Conclou el curs de Defensa Personal de Moncada per a víctimes d'agressions sexuals
02/08/2019 -

El curs, que ha resultat ser un èxit, ha tingut una durada de tres mesos i ha permés a un grup de dones conéixer i posar en pràctica les nocions bàsiques de defensa personal amb la condició d’evitar qualsevol mena d’agressió que pogueren patir. El curs va tindre un gran acolliment entre les dones de Montcada, prova d’això van ser les més de huitanta peticions rebudes en el departament per a la seua inscripció.

“No volíem que fora una simple demostració o un parell de classes, sinó un curs útil on poder aprendre i afermar les tècniques necessàries per a fer front a una agressió i que la dona tinguera l’oportunitat d’escapar d’una possible situació de perill”, ha destacat Feli Bondia, Regidora de Benestar social.

Un dels objectius principals del curs era el de treballar per l’apoderament de les dones, millorar la confiança en si mateixes, crear un punt de trobada on propiciar la cohesió grupal i generar llaços de companyonia.

El curs ha posat el focus a saber actuar enfront de situacions de perill i evitar, coste el que coste, un possible enfrontament amb l’agressor. Però, si això és inevitable, és primordial saber reaccionar i fugir del perill.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat