25n
25N
25N

Conclou el programa de Formació i Ocupació «T'Avalem petjades»

Conclou el programa de Formació i Ocupació «T'Avalem petjades»
30/05/2018 -

Picassent forma part del programa T’avalem de la Generalitat Valenciana, un pla que pretén millorar l’ocupabilitat dels i les joves d’entre 16 i 30 anys del nostre municipi, així com alternar el treball amb la pràctica professional a través d’un contracte d’un any per a la formació i l’aprenentatge.

Enguany, un total de 20 alumnes repartits en grups de deu en les especialitats de forja i construcció, han superat el curs i ja tenen a les seues mans el certificat de professionalitat que els capacita per treballar en aquestes dues modalitats. Un objectiu aconseguit gràcies a aquesta formació que pretén la inserció laboral del col·lectiu més jove.

La superació del curs els ha fet obtenir el certificat de soldadura amb elèctrode revestit i TIG de nivell 2 i la titulació d’operacions d’auxiliar en construcció de fàbriques i cobertes, de nivell 1 i el de fàbriques de construcció, de nivell 2, respectivament. Aquesta formació teòrica ha estat acompanyada de la pràctica corresponent realitzada al Centre de Formació i una actuació externa en la qual es porta a terme un projecte concret.

Un projecte que s’ha desenvolupat amb actuacions de forja en diferents parcs i jardins de la població, com ara el parc Abril Martorell, la zona residencial Godella i el parc Sibil.la Mercé. I de treballs de construcció al polígon industrial, amb l’adequació de rotondes i la mitjana de la carretera.

Aquest pla ha sigut finançat per la Generalitat, el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu, tant del Programa Operatiu Regional de la Comunitat Valenciana com de la Garantia Juvenil.
L’alcaldessa, Conxa Garcia, i la regidora de l’àrea de Formació i Ocupació, Lola Albert, han estat presents a l’acte de cloenda d’aquest taller per fer-los entrega dels certificats acreditatius i una orla. Les dues han volgut manifestar a l’alumnat la seua satisfacció per la superació d’aquest curs, “Des de l’Ajuntament creiem fermament en el vostre potencial i esperem que aquesta experiència formativa i també professional haja sigut molt enriquidora perquè puga obrir-vos les portes al món laboral”.

L’equip docent ha estat format per Lola Ballester, directora, l’auxiliar administratiu, Mª Ángeles Ortega, la professora de suport, Mª Dolores Blanes, la docent en l’especialitat de forja, Roberto Canel i el docent en l’especialitat de construcció, Juan Mira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 11 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa