25n
25N
25N

Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall

Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall
20/03/2017 -

Tornen els concerts dels dijous al Saló de Cristall de l’Ajuntament després de les festes de les Falles. Aquest dijous 23 serà el Cor de l’Escola Gavina qui actuarà a les 12.00 hores en el Saló de Cristall. Aquest cor es compon de Escorgavina, que són 123 xics i xiques, i de Amb cor, al voltant de 40 mares i pares.

El cor està dirigit per Ferran Aleixandre, mentre que al piano està Amin El Manchoud; bateria, Mateu Sanchis, Guillem Cano, Fran Cabo i Pau Aleixandre; al baix, Rafa Moriel; percussió, Ana Cervera, Rafa Moriel i Fran Cabo; violí, Irene Mora i Carmina Morellà; guitarra, Robert Escrivà i trompeta, Nur El Manchoud.

Amb cor interpretarà “Dansa a veus”, de Urbàlia rurana; “El Til·ler” de Strauss; i “Dolça estima a mitja nit”, de Pau i Ferran Aleixandre.

Per la seua banda, el cor Escorgavina cantarà els temes “Heal the world”, de Michael Jackson; Cançó de rodar”, de Marc Granell i Ferran Aleixandre; “Els immigrants”, Marc Granell i Ferran Aleixandre; “La meva terra és el mar”, de Lax’n’Busto i “Si comença a ploure”, de Pau i Ferran Aleixandre.

Finalment, Escorgavina i Amb cor interpretaran de forma conjunta “Puff, el drac màgic”, una adaptació del conte; “En valencià”, de Ferran Aleixandre; “L’estaca”, de Lluís Llach; “Quan tot s’enlaira”, Txarango; “Boig per tu”, Sau; “A la soca de la mar” de Pau Aleixandre i “Que tinguem sort” de Lluís Llach.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 2 =

museo prehistoria