caixa popular

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament

Nou concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament
31/05/2017 -

A les 12.00 hores, al Saló de Cristall de l’Ajuntament, té lloc l’audició de música de cambra dels alumnes del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de les càtedres d’Ana Fontestad, Francesc Gamón i Miguel Pina.

De la càtedra del professor Francesc Gamón s’escoltarà música de Claudio Monteverdi, de qui es complix el 450 aniversari del naixement. Les obres escollides són “Sfogava con le stelle” (Quarto libro de madrigali), “Zefiro torna, e’l bel tempo rimena” (Sesto libro dei madrigali), “Dunque, amate reliquie, un mar di pianto” (de la Sestina, Sesto libro dei madrigali). Estaran interpretades per les sopranos Carmina Sánchez i Cristina Laia Vallés; com a alt, Amparo Zafra; tenor, Víctor Guillén, i baix, Pau Ferrer.

En la part corresponent a la professora Ana Fontestad, han triat el Trio, op. 24, de Hans-Georg Görner; Trio romàntic, op. 78, de L. De Lorenzo, i Divertimento (“Allegro energico”, “Languido”, “Vivace”, “Andantino”, “Maestoso” i “Piacevole”), de M. Arnold. Aquestes peces seran interpretades per Miquel Guillem Gómez Ramos, flauta; Laura Gordejuela Gasch, oboé, i Armando Gil Muñoz, clarinet.

De la tercera i última part d’este concert s’encarrega el professor Miguel Pina, els alumnes del qual oferiran una selecció de peces de George Gershwin, de la suite Porgy and Bess, que són “Summertime”, “It ain’t necessarily so”, “Bess, you are my woman now”, “I love you, Porgy”, “A woman is a sometime thing / I got plenty o’ nuttin'” i “I’m on my way”. Els encarregats de la interpretació són Josep Alamà Martínez i Adrián Pastor Cebrián, trompeta; Abdó Sancho Moya, trompa; Jorge Sintes Fernández, trombó, i Edgar Maties López, tuba.

El Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València té més de 130 anys d’existència. Nombroses personalitats de la música s’han format en aquest centre o en van ser professors i, a més, un gran nombre d’antics alumnes formen part d’orquestres i bandes professionals, no solament a Espanya sinó també en l’àmbit internacional. La seua oferta educativa engloba estudis superiors de totes les especialitats instrumentals, vocals i teòriques, amb les diferents opcions d’interpretació, investigació, creació, sonologia, pedagogia i jazz. També hi ha estudis de postgrau en el Màster d’Ensenyaments Artístics en Interpretació Musical i Investigació Performativa i el Màster d’Ensenyaments Artístics en Interpretació Operística. El seu model de conservatori és el d’un centre obert a la societat en conjunt, com a servici públic.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris