25n
25N
25N

Concert de Luzt Cavero en el Saló de Cristall

Concert de Luzt Cavero en el Saló de Cristall
03/04/2017 -

El dijous dia 6 se celebra el concert oferit pel Grup vocal Luzt – Cavero “Solos i dúos vocals”, a les 12.00 h, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament. Hi participen les sopranos Nilda Lutz i Solenne Cavero, acompanyades al piano per Daniel Cavero.

Aquest dijous 6 d’abril, en el Saló de Cristall, es podrà escoltar al grup artístic argentí “Luzt Cavero”, que resideix a València des de 1999. Interpretaran: Torna a Sorrento, d’Ernesto de Curtis; E piu tu penso, d’Ennio Morricone; Estrellita, de Manuel Ponce; Mai, Sandri; Nella Fantasia, d’E. Morricone; Pie Jesu, d’Andrew Lloyd Webber; Lluna, de Dvorak; Think of me, d’A.L. Webber i Dúo de las flores, de Léo Delibes.

Luzt Cavero van sorgir com a duo l’any 1980 a Argentina, fundat per Nilda Lutz i Daniel Cavero, els quals van acabar els seus estudis com a professors de música en l’especialitat de cant i piano, respectivament. En 1983 van continuar la seua carrera musical a Xile com a concertistes i professors, fins a 1988.

A partir de 1989, van acabar estudis superiors de cant i piano a Ginebra i Màster en Musicologia per la Sorbona (Daniel Cavero), i ja feien recitals per Europa com a solistes, no solament en duo, sinó també en diverses agrupacions instrumentals i corals. Des de 1999 fins hui, desenvolupen les seues dues facetes de concertistes i pedagogs a València. En 2001 es van incorporar les seues filles, Eliette i Solenne Cavero, a les activitats artístiques dels seus pares.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria