caixa popular

Hidrogenesse i Chico y Chica en concert en #LasNavesLGTBI

Hidrogenesse i Chico y Chica en concert en #LasNavesLGTBI
15/06/2017 -

Els dos duets Hidrogenesse i Chico y Chica aterren a Las Naves el pròxim 17 de juny, on compartiran cartell dins de la programació que el Centre d’Innovació Urbana de València està organitzant amb motiu de la reivindicació LGTBI. L’art-rock electrònic dels Hidrogenesse i el pop àcid dels Chico y Chica, ambdós sota el segell Austrohúngaro, són dues referències de grups de culte.

La banda de Bilbao Chico y Chica està formada per Alicia San Juan i José Luis Rebollo. Es va formar a mitjans de la dècada dels 90 i ells mateixos s’autoeditaren un parell de maquetes fins que van participar en el recopilatori «Lujo y Miseria» (Austrohúngaro, 1997). A partir d’aleshores han publicat, entre d’altres, «No me preguntes la hora” (2000), “Bomba latina” (2007), “La joven investigadora” (2011), “Los estudiosos” (2012), “Arcoiris” (2013) o “Findelmundo” (2014). Han donat concerts i recitals per tota Espanya i a Mèxic; i el seu últim treball és el llibre–disc «Notario» (Austrohúngaro, 2016).

Els concerts de Chico y Chica -grup favorit d’Astrud- són molt peculiars, i en l’escenari mesclen el teatre, la revista, el cabaret i el techno. Creatius i àcids, portaran el pròxim dissabte a Las Naves les seues lletres irreverents, el seu pop electrònic i la seua posada en escena hilarant.

Per la seua banda, Hidrogenesse són Carlos Ballesteros i el teclista Genís Segarra, que és cantant també d’Astrud. Referents de l’art-rock electrònic, els Hidrogenesse són compositors de cançons pop populistes, i la crítica assegura que són “productors de mantres romàntic-sexuals, autors de trencapistes situacionistes i intèrprets del gènere místic-còmic”.

Des de finals del segle passat, aquest duet -procedent de Barcelona i en actiu des de 1996- ha gravat discos com “Así se baila el siglo XX”, “Eres PC/Eres Mac”, “Gimnàstica passiva”, “Animalitos”, “Un dígito binario dudoso” o “Roma”, amb el qual guanyaren l’any passat el premi a la millor gravació electrònica als Premis de la Música Independent.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris