25n
Orgull
Orgull

Iván Ferreiro es posa en la pell de Golpes Bajos al Palau de la Música

Iván Ferreiro es posa en la pell de Golpes Bajos al Palau de la Música
05/04/2019 -

Iván Ferreiro presenta demà dissabte a la Sala Iturbi del Palau de la Música i dins del cicle “Rock, pop…al Palau”, el seu últim treball “Cena recalentada”, un particular i emotiu homenatge al llegendari grup “Golpes Bajos”. El cantant gallec sempre va sentir fascinació pel grup liderat per German Coppini i Teo Cardalda i, cantarà temes que van marcar a tota una generació com a “Malos tiempos para la lírica”, “Cena recalentada”, “Escenas olvidadas”, “No mires a los ojos de la gente” o “Colecciono moscas”, entre moltes altres, sempre des d’una perspectiva molt personal i actual.

Compositor de música indie rock i pop rock, Iván Ferreiro va ser durant 13 anys de la seua carrera musical líder, cantant i principal compositor del reconegut grup “Los Piratas” amb el qual van llançar 12 àlbums i un gran reconeixement en el món musical. Després de la separació d’este grup, va publicar el 2005 “Canciones para el tiempo y la distancia”, a l’any següent “Las siete y media”, “Pícnic Extraterrestre” el 2010, “Confesiones de un artista de mierda” el 2011, “Val Miñor-Madrid” el 2013 i “Casa” el 2016.

El cicle “Rock, pop…al Palau” tindrà com a pròxima cita, la visita el 16 de maig de l’Orquesta Nacional de Cuba, que complix el seu 60 aniversari i, que compta amb la col·laboració especial de Silvio Rodríguez. Un cicle que es desenvoluparà fins al 21 de desembre i que reunix, a més dels ja esmentats, un cartell molt potent amb grups i artistes com Vintage Trouble, Jorge Drexler, Salvador Sobral, Silvia Pérez Cruz, Juan Perro, Los Secretos, De Pedro, Ute Lemper i els valencians Tórtel, Novembre Elèctric+Tardor, Júlia i Clara Andrés i Sènior i el Cor Brutal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =