25n
25N
25N

La plaça del Cedre acull el nou concert del Festival de Jazz de València

La plaça del Cedre acull el nou concert del Festival de Jazz de València
02/08/2019 -

Prossegueix el XXIII Festival de Jazz de València, amb un concert d’accés lliure al barri de Ciutat Jardí i la fusió de Bertrand Kientz Quintet. L’escenari d’aquest espectacle serà la plaça del Cedre, demà dissabte 3 d’agost, a les 21.00 hores. Aquest concert s’emmarca en el cicle «Jazz als barris i pobles de València», una iniciativa que es desenvolupa fins al 7 de setembre.

El guitarrista i compositor francés Bertrand Kientz, presenta el seu nou CD “Sundust” editat per Sedajazz i estarà acompanyat de Víctor Jimenez (saxo alt, ewy), Albert Palau (piano i teclats), Alessandro Cesarini (contrabaix i baix elèctric) i Mariano Steimberg (bateria). Junts oferiran un viatge sonor per la samba, el bolero, el jazz, l’afrojazz i el rock. En tres dels temes estaran acompanyats pel trombonista Toni Belenguer.

Les següents cites, totes amb el mateix horari de les 21.00 hores, seran el 10 d’agost al Saler amb el grup Mub Go Jazz Quintet, el 17 d’agost al Perellonet amb Ximo Caffarena Quartet, el 24 d’agost a Pinedo amb Sergio Pereira & Thais Morell, el 31 d’agost a la plaça de la Mare de Déu de Ciutat Vella amb Le Dancing Pepa Swing Band i el 7 de setembre a la plaça de Patraix amb Eva Romero & Jazzbona Big Band.

NOU CONCERT DE JAZZ ALS BARRIS I POBLES DE VALÈNCIA

A banda dels programes abans esmentats, s’ha inclòs un nou concert, també d’accés lliure, dintre de “Música a la Mar” que es desenvoluparà a la Platja de Les Arenes. Serà el 5 de setembre i estarà protagonitzat per la Sedajazz Big Band i el seu espectacle “Latin Jazz Party”. Músics consagrats com Perico Sambeat, Jesús Santandreu, David Pastor, Fco. Ángel Blanco “Latino” i molts més, interpretaran un repertori de Latin Jazz, Salsa, Brasil, Funk, Boogaloo…, i música de Tito Puente, Poncho Sanchez, Dizzie Gillespie, Celia Cruz, Djavan, Bebo Valdés, Perico Sambeat, Jesus Santandreu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 10 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020