caixa popular

El concert d'aquest dijous serà interpretat per la Coral i Rondalla Sol Malilla

El concert d'aquest dijous serà interpretat per la Coral i Rondalla Sol Malilla
07/06/2017 -

El Saló de Cristall de l’Ajuntament s’obri aquest dijous per a acollir el concert que serà interpretat per la Coral i Rondalla Sol del CMAPM Malilla. Aquesta actuació forma part del cicle de concerts que s’ofereixen a la ciutadania de manera gratuïta cada dijous (excepte quan l’activitat de l’Ajuntament ho impedeix), en el marc de la política municipal de portes obertes.

La Coral i Rondalla Sol Malilla, del Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors (CMAPM) de Malilla ha escollit per al seu concert les següents peces musicals: Mi bella Lola, Viva el vino y las mujeres, La tía Nasia, Yo vendo unos ojos negros, Golondrina de amor, Ya no te puedo querer, Estudiantina portuguesa, Ai pare, ai mare, Amapola, La Virgen de Guadalupe, Los nardos, Luna de España, Por mi puerta, La paloma, Deja que salga la luna i Jota moixentina. La directora d’este grup vocal és Ángeles María Medes Felici.

El Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors Malilla proporciona servicis socioculturals i activitats recreatives, manteniment físic, tallers i cursos, i convivència. Forma part de la vida associativa de València, especialment de les persones majors. Aquesta coral, que té una gran tradició i experiència, va participar en la Trobada de Corals de l’any passat que formava part de la Setmana d’Homenatge a les persones majors de la ciutat, organitzada per la Regidoria de Persones Majors, i que va tindre lloc en el Palau de la Música de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris