JazzWoman i ZOO Posse, en el Concert de Benvinguda de la Universitat

El Concert de Benvinguda de la Universitat de València tindrà lloc el 18 d'octubre a la Plaça de Bous

Guardar

Concierto Manolo García en Plaza Toros Valencia foto_Abulaila (8)_3
Concierto Manolo García en Plaza Toros Valencia foto_Abulaila (8)_3

JazzWoman i ZOO Posse seran els protagonistes del Concert de Benvinguda de la Universitat de València 2019 que se celebrarà el pròxim 18 d'octubre a la Plaça de Bous. L'acte, que s'organitza dins de les activitats programades per al mes de Benvinguda de la Universitat de València, que va començar el 24 de setembre i durarà fins al 24 d'octubre, ha esgotat les entrades, tant d'arena com de grada.

Aquest concert serà així un dels últims del grup valencià ZOO, juntament amb els de Madrid, Santiago de Compostel·la i Barcelona, repetint l'escena de fa dos anys, qui va ser el també grup valencià Aspencat qui deia adéu en el Concert de Benvinguda de la UV. Aquesta aturada de ZOO la van fer pública a través del programa popular La Resistencia, i serà efectiva durant l'any 2020, durant el qual afirmen que "intentarem aprofitar-les per a preparar noves cançons, per a rebuscar-nos i polir este projecte que ens dóna i ens lleva la vida".

bienvenida uvCreat a Gandia en 2014, ZOO Posse ha estat present en festivals de gran renom com el Feslloc, on en 2015 van encapçalar el cartell. La seua música pertany als estils del rap, tecno, breakbeat, reggaeton, rock i d'altres. El grup, format per Panxo, Arnau, Marcos Úbeda, Hèctor Galan i Natxo Císcar, tenen dos discs: Tempestes vénen del Sud i Raval.

A les seues cançons, prevalen les qüestions polítiques i socials. Tempestes vénen del sud va ser el seu primer disc, que va eixir a la llum el 21 d'octubre de 2014. Conté "Estiu", una de les cançons més populars del grup. El seu segon disc, Raval, es va publicar el 24 de març de 2017. "El cap per avall", "Ventiladors", "Rituales de Santería", "La Mestra", "Estiu", "Correfoc" són algunes de les cançons més escoltades d'aquest disc. D'altra banda, "Estiu", "Camins", "Esbarzers" i "Cançons d'ofrena" són alguns dels seus senzills més populars que sonaran al concert.

Per la seua banda, JazzWoman és una rapera nascuda a Aldaia i membre del col·lectiu Periferia Nort, les cançons de la qual es caracteritzen per un estil de denúncia social en contra del masclisme, l'explotació laboral i altres injustícies que ocorren a la nostra societat. Encara que abans cantava en Machete en boca, en maig de 2018, va debutar amb el seu disc en solitari Bagheera, un disc que s'està consolidant com una veu feminista, reivindicativa i compromesa dins del panorama musical valencià.

Les seues cançons, inspirades en el R&B, Soul, Jazz, Reggae o el Dancehall urbà, són ja reconegudes arreu del País Valencià. De fet, sempre puja a l'escenari acompanyada d'altres veus, com ZOO en la col·laboració en la cançó "Cançons d'ofrena". En té d'altres que acumulen milers de reproduccions a YouTube, com "Nano", "Aspai que volques", "No te gusta" o "Como yo".

Horaris Concert UV:

L'obertura de portes serà a les 19:30 hores.L’acte començarà a les 20:30 amb l'actuació de ZOO seguidament de JazzWoman.

Normes d’accés:

La Universitat ha publicat certes normes d'accés al recinte que els assistents hauran de complir. Aquestes són:

- L'entrada està permesa a partir dels 16 anys- No es pot accedir al recinte amb begudes i motxilles voluminoses- Una vegada dins del recinte no es pot eixir. En cas contrari, s'haurà d'adquiriruna nova entrada.- No s'admeten canvis ni devolucions, excepte en casos de cancel·lació oajornament de l'esdeveniment.- És potestat de l'organització validar les entrades. En cas de falsificació, laprimera entrada presentada serà considerada la vàlida.

Accés al recinte:

Des de l’organització de l'esdeveniment s’ha publicat un mapa amb els aparcabicis i parades del Valenbisi més propers per als assistents que vulguen arribar amb bici.

Mapa de les parades del Valenbisi més properes al recinte.

Mapa dels aparcabicis més propers al recinte.

L’acte està organitzat per la Universitat de València i pel SeDi en col·laboració amb la Diputació de València i l’Ajuntament de València, i en suport a Probresa Zero.

Destacats