25n
25N
25N

Una concentració enfront del Galileo Galilei demana "plantar cara als qui prevalen els seus interessos individuals"

Una concentració enfront del Galileo Galilei demana "plantar cara als qui prevalen els seus interessos individuals"
14/10/2020 -

Una concentració celebrada enfront del Col·legi Major Galileo Galilei de València –on es va originar un brot de coronavirus que va superar els 160 afectats després de la celebració d’una festa no autoritzada– ha reclamat responsabilitats pels fets, que van obligar la Universitat Politècnica de València a passar al sistema online tota l’activitat docent, i ha animat a “plantar cara als qui prevalen els seus interessos individuals” en aquesta pandèmia.

La protesta, convocada pel col·lectiu Estudiants en Lluita, ha reunit aquest dimecres al voltant d’una trentena de joves darrere d’una pancarta en la qual es podia llegir: ‘Culpables dimissió. Els treballadors morint i els rics festejant’.

També portaven cartells amb lemes com ‘Fuera pijos de la universitat’, ‘No paguem els vostres luxes’, ‘Sense pràctiques per la vostra borratxera’ o ‘La vostra diversió, la nostra malaltia’, així com demanant la dimissió del director de la residència estudiantil i del rector de la Politècnica.

Segons els convocants, “això no ha sigut un cas aïllat, part de la joventut pensa més a eixir de festa amb els seus amics que en tots els problemes i l’empobriment que està generant aquesta pandèmia a Espanya “. “La gran diferència que veiem en el cas de la Galileo Galilei és que, si la teua família té diners, pots evadir-te sense que les conseqüències siguen greus, pagaran la fiança i seguiran amb les seues vides”.

I afigen: “La joventut obrera, enguany, sí que bregarem amb problemes que marquen el nostre futur: acabar el curs, buscar pràctiques o treball en plena pandèmia. Nosaltres hem de plantar cara a la gent com la del Galileo que preval els seus interessos individuals a les conseqüències col·lectives”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

bombers
bombers
Valencia activa