25n
25N
25N

La Regidoria de Mobilitat de Lliria prepara mesures enfront del COVID-19

Restringir el trànsit de vehicles al centre de la ciutat, potenciar l’ús de la bici i ampliar els espais per a vianants són algunes d’elles

La Regidoria de Mobilitat de Lliria prepara mesures enfront del COVID-19
07/05/2020 -

Des de la Regidoria de Mobilitat i Transport Urbà de Llíria que dirigix Paco García, i junt amb els tècnics municipals, s’està treballant en la posada en marxa de diverses accions sobre mobilitat que contribuïsquen a frenar la propagació del COVID-19 i millorar l’accessibilitat dins del nucli urbà.

Entre elles, ha apuntat l’edil Paco García, “una de les més destacades serà la d’eliminar l’aparcament permés en les voreres del carrer Duc de Llíria, perquè els vianants puguen circular amb major comoditat, ja que actualment existixen diversos trams amb cotxes aparcats damunt d’elles que impedixen mantindre una distància de seguretat mínima entre les persones”.

Igualment, en carrers amb voreres estretes, es faran recomanacions a la ciutadania perquè les persones transiten per la vorera dreta, amb la finalitat de mantindre les distàncies.

Una altra de les actuacions previstes consistirà en la disminució del trànsit des de la plaça Major cap als carrers Major i del Remei, dos vials que suporten un alt nivell de trànsit. “D’esta manera, volem donar resposta a les demandes veïnals per a reduir sorolls, front a perills d’accidents de trànsit i embossos de vehicles de grans dimensions”, ha assenyalat el regidor.

Igualment, en esta línia, “es potenciarà l’ús de la bicicleta com mitjà sostenible i gens contaminant, per a això es vol fer un Pla Director de la Bici que vertebre el municipi i que connecte amb totes les xarxes interurbanes que confluixen en la localitat”.

Per finalitzar, “s’està estudiant l’ampliació de les zones per a vianants i d’espais mixtos de vianants i vehicles, tant al centre de la ciutat com als voltants del parc Silvestre d’Edeta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =