25n
25N
25N

La regidoria d’Igualtat invertix 3.900€ en fomentar l’esport igualitari i en acabar amb la discriminació d'orientació sexual en este àmbit

Beamud: “Clama al cel que al món del futbol cap jugador de La Liga masculina haja eixit mai de l’armari. El món del futbol podria aportar molt a la societat en este sentit, ja que els jugadors són vertaders referents per a milers de xiquets i xiquetes”

Arxiu

La regidoria d’Igualtat invertix 3.900€ en fomentar l’esport igualitari i en acabar amb la  discriminació d'orientació sexual en este àmbit
06/07/2020 -

La regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI de l’Ajuntament de València, dirigida per Lucía Beamud, ha aprovat una subvenció de 3.900 euros a l’entitat “club esportiu LGTB+ Samarucs València” per fomentar l’esport igualitari i per acabar amb la discriminació per raons d’orientació sexual que es produix en l’esport professional.

Es tracta d’una subvenció inclosa en la convocatòria de subvencions a associacions i entitats per a projectes que promoguen la igualtat entre dones i homes i de les persones del col·lectiu lèsbic, gai, transsexual, bisexual i intersexual, al municipi de València, fomentant la lluita contra la discriminació per raó de sexe, d’orientació sexual o identitat de gènere, per a l’any 2019.

“Es tracta d’una convocatòria municipal que l’Ajuntament treu cada any i que enfortix l’entramat associatiu que treballa cada dia per a aconseguir que les persones LGTBI no vegen discriminats els seus drets”, ha explicat Beamud.

“Samarucs València” és un club esportiu on gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i heterosexuals poden practicar esport en un entorn de tolerància i de no discriminació. Des de Samarucs faciliten tot el suport que calga en cada cas perquè qualsevol persona puga practicar futbol, natació, muntanyisme, quidditch, tenis o voleibol.

La regidora Beamud ha recordat la importància que té la lluita contra la discriminació per motius d’orientació sexual en el món de l’esport: “hi ha molt de camí per avançar. Clama al cel que al món del futbol cap jugador de La Liga masculina haja eixit mai de l’armari. El món del futbol podria aportar molt a la societat en este sentit, ja que els jugadors són vertaders referents per a milers de xiquets i xiquetes. Hem de treballar molt estes qüestions, i no sols al futbol, també a la resta de modalitats esportives, ja que es tracta d’un problema generalitzat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

CCCC
torrent