25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana preveu rebre dos milions de turistes estrangers a l'estiu, més del doble que en 2020

La Comunitat Valenciana preveu rebre dos milions de turistes estrangers a l'estiu, més del doble que en 2020
27/05/2021 -

La Generalitat preveu que entre juny i setembre visiten la Comunitat Valenciana més de dos milions de turistes estrangers, una xifra encara lluny dels més de quatre milions de 2019, però que suposa més del doble de l’estiu de l’any passat. També espera rebre a quasi set milions de visitants d’Espanya, 500.000 més que en 2020.

“El mes de juny s’obrin bones perspectives perquè el turisme torne a tindre activitat”, ha augurat el president, Ximo Puig, en la sessió de control en Les Corts, un “nou escenari” gràcies a l’obertura de fronteres als visitants estrangers a Espanya i a la recuperació de viatges internacionals.

Una de les expectatives és que el Regne Unit alce les restriccions per a viatjar a Espanya, per al que Puig va traslladar aquesta setmana a l’ambaixador britànic, Hugh Elliot, que aquest país territorialitze les restriccions davant les “asimetries” que hi ha en la incidència acumulada del virus entre comunitats autònomes.

En la Comunitat continua rondant els 30 casos per cada 100.000 habitants des de fa setmanes. “Ningú ens ha regalat res. Estem en aquesta situació gràcies a l’esforç de la societat valenciana i al seu compromís col·lectiu”, ha asseverat el cap del Consell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + dos =