25n
Orgull
Orgull

La Comunitat Valenciana planteja avançar la segona dosi de AstraZeneca a la desena setmana

Sanitat cita a més de 76.000 persones majors de 60 anys per a rebre la segona dosi la setmana vinent

La Comunitat Valenciana planteja avançar la segona dosi de AstraZeneca a la desena setmana
26/06/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha citat per a la setmana vinent a més de 76.000 persones majors de 60 anys per a la segona dosi d’AstraZeneca. En la seua majoria, es tracta de persones que van rebre una anul·lació de la seua cita anterior amb l’objectiu de reubicar-los en un espai més pròxim al seu domicili després del desplegament de punts de vacunació realitzat el passat 24 de maig.

En aquest mateix grup d’edat, el departament que dirigeix Ana Barceló es planteja l’avançament de la segona dosi fins a la desena setmana, segons ha informat aquest dissabte en un comunicat. En aquest sentit, s’han reservat més de 68.000 dosis per a completar la pauta d’AstraZeneca en persones menors de 60 anys.

Durant la setmana vinent, la vacunació continuarà centrada en el grup de persones de 40 anys d’ara en avant, per als qui s’ha reservat la gran majoria de dosi de Pfizer, Moderna i la monodosi de Janssen.

La resta de dosi es destinaran a completar la vacunació amb recaptació de persones pendents, persones d’alt risc i altres col·lectius que, per alguna raó, no havien pogut rebre les seues dosis anteriorment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + quinze =