25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana, entre les destinacions preferides de les famílies espanyoles per Nadal, primavera i estiu

La Comunitat Valenciana, entre les destinacions preferides de les famílies espanyoles per Nadal, primavera i estiu
17/12/2018 -

La Comunitat Valenciana se situa com una de les destinacions preferides per a les famílies espanyoles en diverses èpoques de l’any, segons el VI estudi de Turisme Familiar a Espanya que elabora la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) que indica que la Comunitat és la cinquena destinació més triada per Nadal, i el segon a la primavera i estiu.

Les famílies espanyoles estan canviant els seus hàbits de viatges, així enfront dels viatges d’estiu i Nadal que eren els més comuns fa uns anys ara guanyen posicions els realitzats durant els caps de setmana i els ponts, allargant el període vacacional durant tot l’any.

Per a aquest Nadal la destinació favorita és Madrid, que es converteix en la destinació triada per més famílies per a passar les vacances nadalenques (24,8%), pujant un 11,3% en intenció de viatgers respecte a 2017.

Li segueix la comunitat d’Andalusia triada pel 13,7% dels viatgers (que baixa en intenció un 5%), Castella i Lleó (11,1%), Catalunya (9,5%) i Comunitat Valenciana (7,6%).

Les preferències de les famílies per a viatjar a la primavera són Andalusia, seguida de Comunitat Valenciana que també destaca a l’estiu, Astúries, Catalunya i Extremadura; a l’estiu: Andalusia, Comunitat Valenciana, Balears, Astúries i Galícia.

En temporada de tardor els viatgers trien per aquest ordre Andalusia, Catalunya, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid i Aragó; mentre que a l’hivern es decanten per Andalusia, Canàries, Comunitat de Madrid, Catalunya i Aragó.

Els pobles de costa continuen sent les destinacions preferides per les famílies per a les vacances d’estiu (55,5%), i també en enguany per primera vegada per a la Setmana Santa (24,7%).

Per als caps de setmana i ponts, els enquestats continuen preferint la destinació rural, encara que molt per davall de l’any passat (-6%), incrementant-se notablement les preferències pel poble de costa (+6,5%).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − nou =

CCCC
torrent