25n
25N
25N

Comunitat Valenciana demana el pas a la fase 3 i parlarà amb autonomies limítrofes per a permetre mobilitat

Comunitat Valenciana demana el pas a la fase 3 i parlarà amb autonomies limítrofes per a permetre mobilitat
09/06/2020 -

El Consell ja ha demanat el pas de la Comunitat Valenciana a la fase 3 dilluns que ve, segons ha traslladat el president, Ximo Puig, als consellers, amb els qui ha mantingut una reunió de treball aquest dimarts en el Palau de la Generalitat, i als quals ha informat que es parlarà amb autonomies limítrofes que també estiguen en fase 3 –actualment Aragó, Balears, Múrcia i part de Castella-la Manxa i Catalunya– per a permetre la mobilitat entre elles.

A la trobada han acudit la vicepresidenta, Mónica Oltra, el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, i altres consellers, segons han detallat fonts de Presidència.

Així mateix, la reunió ha servit per a preparar per part de cada conselleria la normativa que regirà una vegada es determine el passe a la Fase 3, amb el detall de totes les activitats que es podran realitzar, i que quedaran reflectides en el decret del president que se signarà a la fi d’aquesta setmana, després que el Govern publique la resolució amb la passada a la Fase 3 de la CV. El president signarà aqueix decret com a autoritat delegada del president del Govern.

Una de les propostes és que en eixa Fase 3 la CV siga una unitat territorial a l’efecte de mobilitat, al mateix temps que es parlarà amb altres comunitats autònomes limítrofes per a acordar la possibilitat de poder transitar entre aquests territoris sempre que es troben en la mateixa fase i des de la màxima prudència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =