25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana estudiarà aplicar restriccions a les reunions per Nadal

La Comunitat Valenciana estudiarà aplicar restriccions a les reunions per Nadal
18/11/2020 -

La Comunitat Valenciana estudiarà aplicar mesures de restricció a les reunions socials i familiars per Nadal per a evitar que les festes deriven en “una situació descontrolada” en la transmissió del virus.

Així, ho ha assenyalat aquest dimecres la consellera de sanitat, Ana Barceló, després de visitar l’hospital Vega Baixa, preguntada per si la Comunitat es planteja noves mesures restrictives per a les festes nadalenques, com ja ha anunciat Catalunya.

Sobre aquest tema, ha exposat que “evidentment” s’estudiaran perquè cal analitzar “tot el que comporte un augment de les relacions socials i Nadal, òbviament, són unes dates pròpies per a eixes trobades i reunions tant familiars com socials”.

Per això, ha assenyalat, “hem de veure quines mesures hem d’implementar o quines recomanacions s’han de donar o imposar per a evitar que Nadal deriven en una situació descontrolada quan acaben les festes” per no respectar les mesures de seguretat.

CONFINAMENT Fins PASSAT EL PONT

Així mateix, ha confirmat que es mantindrà el confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana per a limitar les entrades i eixides durant el perquè la mobilitat és “el que major transmissió produeix del virus”.

Per això, ha destacat que es mantindrà aquestes mesures fins al 9 de desembre, la qual cosa permetrà comprovar els efectes d’aquestes restriccions en la propagació del virus.

Sobre aquest tema, ha destacat que, donat l’efecte que han tingut en localitats que s van tancar abans del confinament perimetral decretat per a tota la Comunitat, com Orihuela o Elx “sí que ha fet efecte”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =