25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana, la quarta autonomia on més vegades ha caigut la Grossa de Nadal

Aquest dissabte, 22 de desembre, els xiquets de Sant Ildefons tornaran a cantar els números premiats

Foto: cesar

La Comunitat Valenciana, la quarta autonomia on més vegades ha caigut la Grossa de Nadal
19/12/2018 -

S’acosta un dels moments més esperats de l’any que, a més, marca l’inici del Nadal. Aquest dissabte, 22 de desembre, se celebra el Sorteig Extraordinari de Nadal, més conegut com la Grossa de Nadal. Des del Teatre Real de Madrid, un any més, els xiquets de Sant Ildefons serà els encarregats de cantar el número premiat, mentre la resta de ciutadans passarem el matí pegats a la televisió o a la ràdio esperant, amb il·lusió, ser els agraciats.

Des que el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal començara, oficialment, l’any 1812, s’ha considerat un dels més importants i populars entre els espanyols, fins i tot més que el també famós Sorteig del Xiquet. Tant és així que, d’acord amb les dades de consignació, a la Comunitat Valenciana, els ciutadans s’han gastat una mitjana de 75,10 euros per habitant, situant-nos, de nou, en la huitena comunitat autònoma que més gasta en la loteria de Nadal.

I és que la Comunitat Valenciana també ha sigut afortunada en més d’una ocasió. Fins a 50 vegades ha caigut la Grossa en la nostra comunitat autònoma en els més de 200 anys d’història amb els quals compta aquest Sorteig Extraordinari de Nadal. En aquest sentit, la Comunitat Valenciana se situa com la quarta autonomia més premiada per aquest sorteig, tan sols superada per Madrid, que ocupa la primera posició, Andalusia i Catalunya.

Concretament, a la província d’Alacant ha caigut fins a 20 ocasions; en la de Castelló, tan sols quatre vegades; i, finalment, la província de València ha sigut agraciada en 26 ocasions amb el primer premi de la loteria de Nadal. Sense anar més lluny, l’any passat, l’Administració 1 de Benetússer va ser també l’encarregada de repartir l’anhelada Grossa de Nadal.

De moment, caldrà esperar fins que arribe aquest dissabte, 22 de desembre, per a conéixer si hem sigut els afortunats o, per contra, només ens queda celebrar el que ja alguns coneixen com el “dia de la salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − catorze =

CCCC
torrent