caixa popular

Comunicat de Jordi Peris davant un canvi de portaveu de València en Comú

Comunicat de Jordi Peris davant un canvi de portaveu de València en Comú
05/07/2017 -

En relació a la proposta de Podem de canviar al Portaveu de València en Comú en l’Ajuntament de València, vull fer les següents valoracions:

1. Considere que és una proposició legítima que es planteja, a més, en l’espai orgànic adequat, que és la taula de coordinació. Espere que amb aquesta iniciativa, per fi, totes aquelles persones que han estat intrigant en l’ombra sobre aquest assumpte durant massa temps, dediquen tots els seus esforços a allò para el que realment vam venir ací, que és fer política municipal per a millorar la ciutat.

2. Els arguments de la proposta són coherents: des d’una perspectiva feminista com la que estem intentant aplicar en totes nostres polítiques, és, sens dubte, important que els llocs de responsabilitat de la nostra pròpia estructura, no solament la institucional, també l’orgànica, siguen ocupats per dones; i que aquests càrrecs siguen rotatoris és una millor pràctica democràtica, perquè ací ningú hem vingut a ocupar les butaques.

3. El debat sobre el canvi de portaveu ha de ser profund i seré en el si de València en Comú. És una decisió que haurà de prendre’s sense personalismes i en funció de quin és la millor opció per al desenvolupament del projecte polític i del programa de València en Comú.

4. I, finalment, donada la transcendència de la decisió, en última instància, haurà de ser ratificada per una Assemblea ciutadana.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris