25n
25N
25N

Les comunicacions de la ciutadania amb l'ajuntament augmentaren durant l'estiu

Les comunicacions de la ciutadania amb l'ajuntament augmentaren durant l'estiu
30/09/2019 -

Entre el 16 de juny i el 15 de setembre l’Ajuntament de València ha rebut un total de 3.220 comunicacions de la ciutadania realitzades principalment a través de les vies d’interacció que el consistori habilita al seu web municipal, però també a través d’altres vies, com ara el registre d’entrada, la seu electrònica o via telefònica. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha valorat molt positivament l’increment de les comunicacions ciutadanes (un 12,2 per cent més que en el mateix període de l’any passat) perquè “demostra que tenim una ciutadania activa, una qüestió fonamental per millorar la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Notario ha recordat les iniciatives impulsades pel govern municipal per fomentar la participació ciutadana i facilitar la interacció dels veïns i veïnes amb el seu ajuntament, “amb nous informes que són molt més detallats i que es publiquen de forma transparent i amb nous sistemes de recopilació de totes eixes comunicacions perquè hi haja resposta institucional i evitar que es queden als calaixos”.

La comissió municipal permanent especial de suggeriments i reclamacions ha aprovat aquest dilluns els informes corresponents als darrers tres mesos (des del 16 de juny fins al 15 de juliol, del 16 de juliol al 15 d’agost i del 16 d’agost al 15 de setembre), quan s’han rebut vora 350 comunicacions més que en el mateix període de l’any passat. Dels tres mesos d’estiu els més prolífics en la recepció de comunicacions ciutadanes han sigut els dos primers, amb increments de vora un 20 per cent respecte a l’any passat.

Durant els tres mesos analitzats pels informes, la delegació municipal amb més comunicacions traslladades ha sigut la de Policia Local, amb 419, mentre que les àrees amb més trasllats han sigut les de Mobilitat Sostenible (el primer mes, amb 115) i la d’Ecologia Urbana (els dos darrers mesos, amb 230 i 241 trasllats, respectivament). D’altra banda, els servicis municipals que més peticions han rebut han sigut en aquests tres mesos analitzats, els de neteja de l’espai públic, servicis públics prestats en via pública i jardineria. A més, entre les dades també destaquen els districtes de Camins al Grau, Quatre Carreres, Poblats Marítims i Campanar com els més actius a l’hora de comunicar-se amb l’administració.

“El 86 per cent de les comunicacions rebudes han sigut suggeriments de la ciutadania, suggeriments que agraïm perquè ens ajuden en el treball permanent per aconseguir una València millor, més amable i al servici del benestar de la seua ciutadania”, ha explicat per finalitzar Notario.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

CCCC
activem alfafar