25n
25N
25N

Compromís per València proposa la inclusió de Jordi Peris a les llistes municipals de València

Compromís per València proposa la inclusió de Jordi Peris a les llistes municipals de València
05/02/2019 -

La Comissió Executiva de Compromís per València, reunida esta vesprada en la seu de la coalició, ha decidit per unanimitat elevar a l’Assemblea de Compromís per València la proposta perquè Jordi Peris Blanes s’incorpore com a independent en la llista electoral municipal de la coalició a la ciutat de València.

La decisió haurà de ser ara ratificada com a mínim pel 80% de l’Assemblea, que es celebrarà previsiblement el pròxim dilluns, 11 de febrer.

L’executiva de Compromís per València valora la configuració d’una llista electoral “aglutinadora, que continue fent de motor de canvi per a una ciutat que, després d’un quart de segle de governs municipals de dreta, necessitava un revulsiu com el protagonitzat pel Govern de la Nau”. Compromís vol continuar liderant eixe canvi, “imparable, des d’una posició de progrés, valencianista i que aposta per la sostenibilitat. Una llista d’homes i dones que continue il·lusionant, i en la que tindran cabuda totes aquelles persones que puguen aportar valors, bagatge i empenta, com és el cas de Jordi Peris Blanes”.

El Reglament de Primàries de Compromís, seguint el seu article 37, promou la possibilitat que puguen implicar-se en les llistes electorals persones a títol independent. En este cas, Jordi Peris Blanes se situaria en el lloc 12é de la llista (13é si cal equilibrar les posicions anterior i posterior entre homes i dones, donat el compromís amb la igualtat de gènere en tota la llista que manté la coalició).

Jordi Peris Blanes ha sigut regidor de l’Ajuntament durant els primers anys del mandat actual. Fins a juliol de 2017 va ser segon tinent d’alcalde, i va assumir les delegacions d’Innovació i Gestió del Coneixement; Participació Ciutadana i Acció Veïnal; Energies Renovables i Canvi Climàtic, a més de ser president de la Junta Municipal d’Exposició.

L’executiva de Compromís per València valora “molt positivament el pas fet endavant per Jordi Peris Blanes, i el fet que serà un actiu en estes pròximes eleccions municipals”. Enginyer de Telecomunicacions i doctor al programa de Gestió de Projectes i Innovació, el tarannà social i activista de Jordi Peris Blanes l’ha dut a formar part d’Enginyers Sense Fronteres-València i ser-ne fins i tot president. A més, des de l’àmbit universitari, és impulsor del ‘Grup d’Estudis en Desenvolupament, Cooperació i Ètica’, i ha dirigit, entre altres tasques investigadores i docents, el Màster en Cooperació al Desenvolupament i el Màster en Polítiques i Processos de Desenvolupament.

“Jordi Peris Blanes ha demostrat ser una persona compromesa amb els valors ètics d’un món que entre tots i totes hem de reconfigurar en un sentit de justícia social, i esta tasca cal començar-la des de l’àmbit local, creient en el municipalisme com a eina transformadora”, assegura la comissió Executiva de Compromís per València.

La coalició ha expressat la satisfacció unànime per esta decisió personal de Jordi Peris Blanes, “d’implicar-se activament en un projecte sòlid de progrés, i de transformació real, que creu en la pluralitat i en la riquesa que aportem a la diversitat cada una de les persones d’este gran equip. Per això, juntament amb les altres forces de progrés, tenim la mirada posada en reeditar el Govern de la Nau, on el talent i la preocupació pel bé comú sempre han de tindre cabuda”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 11 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa