25n
25N
25N

Compromís sorteja a través de les seues xarxes socials unes canyes amb Mónica Oltra, Joan Ribó i Joan Baldoví

Compromís sorteja a través de les seues xarxes socials unes canyes amb Mónica Oltra, Joan Ribó i Joan Baldoví
27/03/2017 -

Després de conèixer la notícia que Mónica Oltra, Joan Ribó i Joan Baldoví eren alguns dels polítics preferits pels valencians per a “eixir de canyes”, segons l’enquesta realitzada per Madison Market Research per a Cerveceros d’Espanya, Compromís ha posat en marxa un sorteig entre els seus seguidors en les xarxes socials en el qual convida a tres persones a gaudir d’una vesprada de cerveses, o refrescs, amb els tres representants polítics de la coalició.

El sorteig s’ha publicat a través dels comptes de Facebook, Instagram i Twitter de Compromís, i per a participar serà necessari ser major d’edat, seguir el perfil de la coalició i compartir la publicació. Els guanyadors podran assistir amb una persona acompanyant a la trobada que es concretarà una vegada finalitze el sorteig en funció de la disponibilitat de les agendes dels tres representants de Compromís.

L’últim dia per a participar en el sorteig serà el diumenge dia 2 d’abril a les 23:59 hores i els noms de les tres persones guanyadores es donaran a conèixer l’endemà a través de les xarxes socials de Compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

museo prehistoria