25n
25N
25N

Compromís projecta la urbanització completa del polígon de La Pascualeta de Paiporta

La mesura respon a una reivindicació històrica de l’empresariat paiportí per accelerar l’economia local

Compromís projecta la urbanització completa del polígon de La Pascualeta de Paiporta
21/05/2019 -

Compromís projecta finalitzar la urbanització del sector UE-12 del polígon La Pascualeta, que comprén els 76.656 metres quadrats. Es tracta d’una reivindicació històrica de l’empresariat del polígon i afavorirà la instal·lació de noves empreses i el creixement de la indústria local. La urbanització inclou totes les instal·lacions bàsiques (aigua, electricitat, comunicació, il·luminació, sistemes antiincendis, clavegueram…) així com la urbanització de les vies, i donaria continuïtat al Carrer Jaume I fins al Parc industrial. A més, com a part de la urbanització s’inclou un espai de zona verda de més de 7.000 metres quadrats.

El polígon industrial de La Pasqualeta va paralitzar la seua urbanització durant els anys de la crisi econòmica per les elevades inversions necessàries. Compromís projecta la urbanització total del polígon.

Amb la iniciativa de la urbanització de la UE-12, l’Ajuntament prendrà mesures per a afavorir i accelerar la urbanització de la zona restant del polígon, la unitat executiva 5, que consta de 66.904 metres quadrats. L’Ajuntament de Paiporta ha aconseguit fa poques setmanes la subvenció per part de l’IVACE de 270.000 euros que, sumades a les aportacions municipals de 180.000 euros aprovats en l’últim ple extraordinari de dilluns passat, fan una inversió de més de 450.000 euros per a totes les mesures de millora programades amb els tres polígons industrials de Paiporta. Aquestes iniciatives més la urbanització de La Pasqualeta milloraran substancialment les possibilitats empresarials i d’ocupació a Paiporta”, declara Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 12 =

museo prehistoria
museo prehistoria