25n
25N
25N

Compromís presenta “Volemsaber.eu” per convertir-se en el lobby ciutadà a Europa

Compromís presenta “Volemsaber.eu” per convertir-se en el lobby ciutadà a Europa
23/05/2019 -

El candidat a Eurodiputat de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, ha presentat hui l’aplicació web “VolemSaber.eu” amb la qual la coalició convertirà la seua representació al Parlament Europeu en un “lobby ciutadà que trasllade les preguntes i propostes de la ciutadania a les institucions europees”.

Segons Sebastià “estem farts de que el Parlament Europeu siga una institució allunyada de la ciutadania on només tenen accés directe els més de 11.000 lobbies que defensen els interessos de les grans corporacions. Des de Compromís per Europa volem canviar això. Hem llançat una aplicació web, volemsaber.eu que funcionarà els 5 anys de legislatura i que permetrà enviar preguntes a les institucions europees a través del nostre grup, votar sobre els temes que treballarem als comités o mantindre contacte directe amb els representants”

L’aplicació web ja està disponible a través de l’adreça http://volemsaber.eu com un prototip que es convertirà en versió definitiva quan els eurodiputats de Compromís per Europa accedisquen a la seua acta. Així i tot, la plataforma ja permet adreçar preguntes a les institucions europees, les quals seran tramitades a través de la representació de la coalició en el grup d’Els Verds/ALE.

“El contacte amb la ciutadania no pot ser només durant la campanya electoral. Volem ser el lobby ciutadà a Europa que defense els interessos de la majoria front els privilegis d’uns pocs “ ha conclòs Sebastià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =