caixa popular

Compromís recorda a Sánchez que Catalunya se situa en la mitjana d'execució d'inversions

Ignasi Candela demana a Sánchez un “tracte just” en l’execució i distribució de les inversions basada en “criteris objectius” que “no perpetue la desigualtat territorial”

Compromís recorda a Sánchez que Catalunya se situa en la mitjana d'execució d'inversions
07/07/2018 -

El portaveu d’economia de Compromís en el Congrés, Ignasi Candela, ha recordat hui al Govern que Catalunya se situa “en la mitjana d’execució d’inversions, amb un 81% d’execució sobre el pressupostat” i li ha exigit “un tracte just en l’execució dels Pressupostos Generals de l’Estat basada en criteris objectius i que no perpetue la desigualtat territorial”.

“El dèficit d’execució és una qüestió generalitzada de les inversions pressupostades en moltes comunitats autònomes, no solament en la catalana”, ha afirmat Candela. “D’acord amb les dades de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat, Catalunya ocupa el seté lloc de les 17 Comunitats Autònomes en execució sobre el pressupostat”, per la qual cosa “no es pot parlar de dèficit d’execució en major mesura que en altres comunitats”.

Candela també ha volgut posar de manifest que “el problema no es genera únicament en el pressupostat ni en l’executat, sinó en la combinació d’ambdues”, en la qual la Comunitat Valenciana “ix la pitjor parada”.

Així mateix, Candela ha recordat que en els PGE para 2018 ja es va proposar des de Compromís un ‘Mecanisme per a la Distribució d’Inversions’ que garantira “un repartiment just basat en criteris objectius i que perseguira acabar amb les desigualtats territorials”, que no va tirar endavant pels vots de PP i Ciutadans.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + disset =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC