25n
Orgull
Orgull

Compromís demana una comissió d'estudi per a impulsar una "nova cultura del temps" i horaris amb perspectiva de gènere

Compromís demana una comissió d'estudi per a impulsar una "nova cultura del temps" i horaris amb perspectiva de gènere
31/08/2019 -

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes i portaveu de la Comissió d’Igualtat del parlament valencià, Mònica Àlvaro, ha demanat la creació d’una comissió d’estudi en les Corts sobre els horaris saludables i una “nova cultura del temps”, que impulse mesures “concretes” basades en una “racionalització dels horaris des d’una perspectiva de gènere“.

Àlvaro ha defensat que “fa falta aprofundir en les conseqüències que es deriven dels usos del temps”, amb l’objectiu de “millorar el benestar i la salut de totes les persones”, ha assenyalat en un comunicat.

La passada legislatura, la diputada va presentar una iniciativa en la qual demanava uns horaris “més saludables” i un estudi sobre aquest tema. “Els nostres horaris actuals no semblen els més raonables, ja que tenim dues hores de desfasament respecte a la resta de països europeus i això té conseqüències fonamentals en les nostres vides, en àmbits com les cures familiars, l’oci, el compromís cívic i, evidentment, la salut”, ha destacat.

Aquesta comissió, apunta la coalició valenciana, “servirà d’avançada a la Llei d’Igualtat que es posarà en marxa aquesta legislatura i que inclourà una estratègia sobre els usos saludables del temps”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 13 =