25n
25N
25N

Completada la valoració de la tercera fase del Pla Resistir d'Alzira

L’Ajuntament treballa ja en la quarta fase dirigida al sector de l’estètica

Completada la valoració de la tercera fase del Pla Resistir d'Alzira
19/05/2021 -

Aquest matí s’ha reunit la comissió de valoració de les ajudes per a resoldre les sol·licituds presentades en aquesta tercera convocatòria d’ajudes del Pla Resistir dirigides als sectors de tèxtil, calcer, arts gràfiques i altres activitats d’impressió, papereries, llibreries, serveis de transport i edició de periòdics, que es podien sol·licitar fins al passat divendres 14 de març.

Finalitzat el termini, s’ha arribat a les 88 sol·licituds de les quals 80 ja estan aprovades de manera favorable per al seu pagament, 3 estan requerides per a esmenar o completar la documentació presentada i altres 5 que no compleixen els requisits de la convocatòria.

Segons ha explicat el regidor d’Hisenda, Albert Furió “seguim treballant per donar resposta als sectors més afectats de la nostra ciutat. El nostre compromís és la celeritat en el pagament als nostres autònoms i microempreses”.

Es calcula que, amb aquestes concessions es destinen un total de 186.200 euros als sectors esmenats i per tant el romanent disponible és de 167.114 euros. La comissió de valoració de les ajudes es reunirà de nou per a resoldre els esmenes i determinar les bases de la quarta convocatòria.

“Com s’ha fet en la resta de convocatòries, ja estem treballant en una quarta fase a partir del romanent dirigit a sectors que, inicialment, no estaven reconeguts per a rebre les ajudes com és el cas del sector de l’estètica i el maquillatge. Com hem explicat des del principi la intenció de l’Ajuntament és ampliar el nombre de sectors que poden veure’s beneficiats per les ajudes”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

PLA RESISTIR

Les ajudes de Pla Resistir dels Ajuntaments, són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualsevol administració o ens públics o privats nacional, de la Unió Europea o d’organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat, dirigides a cobrir despeses corrents des d’abril de 2020, tenen una quantitat fixa de 2.000 € per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d’una quantitat fixa de 200 € per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’aquestes microempreses i persones treballadores autònomes.

El Pla Resistir a Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l’aportació de l’Ajuntament és de 172.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 4 =