25n
25N
25N

Com serà la desescalada a la Comunitat Valenciana?

El president Ximo Puig ja ha avisat que la desescalada a la Comunitat Valenciana serà molt lenta i prudent per a evitar noves ones

Com serà la desescalada a la Comunitat Valenciana?
16/02/2021 -

Com serà la desescalada a la Comunitat Valenciana és una de les preguntes més freqüentes. I és que si les dades continuen descendint, tot fa pensar que començaria a partir de l’1 de març. No obstant això, encara es desconeix com serà el procés de la desescalada, encara que el que sí que ha avisat el president de la Generalitat, Ximo Puig, és que serà “lenta i molt prudent”, amb l’objectiu d’evitar una nova ona que ens obligue a retrocedir.

D’aquesta manera, al llarg d’aquests 15 dies, s’analitzarà la situació amb els experts de salut pública, i es mantindrà el contacte amb els sectors més afectats a causa de les restriccions per a anar perfilant una flexibilització de les mesures decretades. En aquest sentit, Puig ha posat l’accent que “no s’adoptarà una actitud impositiva”, ni “les mesures es mantindran més temps del necessari”.

De moment, la Conselleria de Sanitat i el sector de l’hostaleria i l’oci crearan una taula de treball per a analitzar i planificar les mesures que recollirà el pròxim pla de desescalada de la Comunitat Valenciana. La intenció no és una altra que crear aquesta mesa de treball perquè, en la futura desescalada, puguen ser recollides, debatudes i considerades les propostes d'”un dels sectors econòmics que més estan patint els efectes de la pandèmia”.

En aquest aspecte, ja s’han conegut les propostes que planteja la patronal hostalera per a la desescalada. Així, demanen l’obertura de terrasses, la possibilitat de servir en interiors amb un aforament del 50% i taules de màxim 8 persones. No obstant això, seran mesures que s’hauran d’estudiar d’acord amb l’evolució de la pandèmia en el territori valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + disset =