25n
25N
25N

La comissió d'urbanisme sotmetrà a aprovació la modificació puntual del PGOU on se situarà Arena València

La comissió d'urbanisme sotmetrà a aprovació la modificació puntual del PGOU on se situarà Arena València
17/09/2019 -

La Comissió de Desenvolupament i Regeneració Urbana sotmetrà a aprovació dilluns que ve la modificació puntual del PGOU de la parcel·la on se situarà el futur pavelló Arena València. Es tracta d’un pas previ a l’aprovació pel Ple aquest mateix mes, tal com ha informat la responsable de l’àrea i vicealcaldessa, Sandra Gómez, qui ha ressaltat que es tracta d’un projecte «estratègic per a València, tant en l’àmbit esportiu com cultural, ja que permetrà desenvolupar multitud d’esdeveniments».

El mes d’abril passat va eixir a exposició pública aquesta modificació del PGOU de la parcel·la situada entre els carrers Ángel Villena, Bomber Ramón Duart i Antonio Ferrandis, en el barri de Quatre Carreres. L’illa en qüestió i el seu entorn configuren un enclavament estratègic junt amb altres equipaments esportius com ara la Ciutat del Rugbi, la Piscina Municipal i L’Alqueria del Basquet.

La mercantil interessada en la construcció de l’Arena València, Licampa 1617 SL, va presentar nova documentació relacionada amb l’ocupació de subsòl públic i el canvi d’ús de les parcel·les dotacionals confrontants per a així donar solució a l’ús de la parcel·la on actualment està el CEIP Els Arts.

D’aquesta forma es dóna solució a la necessitat d’ocupació del subsòl públic annex a la parcel·la objecte de modificació, per tal de construir un aparcament subterrani que cobrisca les demandes d’estacionament de vehicle privat i satisfer la reserva mínima de places d’aparcament establit en la LOTUP.

El projecte preveu l’adequació d’un pavelló esportiu multiús que també servirà per a activitats culturals, amb un aforament aproximat de 15.000 espectadors i instal·lacions annexes. Sandra Gómez ha «fet valdre que la Comissió d’Urbanisme sotmetrà a aprovació aquest projecte perquè permetrà poder començar a treballar perquè el pavelló siga com més prompte millor una realitat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 19 =